kivikatto grilli

Blogi

Tänään jaamme blogissamme hyviä vinkkejä liuskekivien saumaukseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme jakaneet kivituotteet kahteen eri kategoriaan: rakennusliuskekiviin ja pihaliuskekiviin. Erona näillä liuskekivien paksuus ja palakoko. Paksuuden ja palakoon soveltuvuuden verhoilu- ja pihakiveksi antaa louhos omien laatuluokitusten mukaan.

Tässä blogissa käsittelemme verhoiluliuskekivien saumaamista.

Altan liuskekivi Altaskifer

3. Liuskekivestä näyttävyyttä

Liuskekivi antaa pihalle särmikkyyttä ja ryhtiä yleisilmeeseen. Ne myös tekevät pihasta helppohoitoisemman, koska puhtaanapito helpottuu. Pihakiveykset toteuttavat siis useimpien pihan ehostamista suunnittelevien toiveet, jotka liittyvät näyttävään pihapiiriin ja sen helppohoitoisuuteen. Suunnittelussa kannattaa hyödyntää erilaisia ideoita, vinkkejä ja Majakiven liuskekivimalleja. Pihakiveyksestä voi tehdä erilaisilla sävyvalinnoilla hyvinkin persoonallisen ja oman näköisen. Järkevää on valita sellaiset sävyt, jotka ovat sulassa sopusoinnussa rakennusten kanssa.

Altan harmaa liuskekivi

Vinkkejä pihatalkoisiin kevättä vasten

Mietitkö tällä hetkellä omaa liuskekivipihaa? Minkälainen se on? Onko siinä jotain parannettavaa?

Käsittelemme blogisarjassamme ideoita ja vinkkejä kivipihalaittoon. Kannattaa lukaista, jos pihan kiveys on ajakohtainen asia. Keräsimme viisi vinkkiä, joista tässä blogissa esittelemme kaksi. 

Kaunis piha, kaunis ympäristö. Se ei ole ainoastaan silmäniloa, vaan ympäristön esteettisyydellä on paljon positiivisia vaikutuksia myös hyvinvointiin ja terveyteen. Kauniisti tehty pihaympäristö puutarhan viherkasvien kanssa lievittää stressiä.

altaskifer liuskekivi

Altan liuskekivi

Olemme esitelleet liuskekiveä monipuolisena jokakodin rakennusmateriaalina. Toki luonnonkivistässäkin on eronsa. Vaikka puhummekin liuskekivestä, kannattaa muistaa että kivimateriaaleja on erillaisia eri tarkoituksiin. Liuskekivellä tarkoitetaan yleensä fylliitti- ja kvartsiliuskeita.

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, tuotetietojen esittämisessä ja liikenteen analysoinnissa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

OK