Verkkokaupan toimitusehdot 

Majakivi Oy (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin: 040 3400 220
  • Postiosoite: Kelkkamäentie 275,41400 LIEVESTUORE

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne kivikoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilaukseen tarvitaan sähköpostiosoite, nimi ja puhelinnumero. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilauksia käsitellään arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle.

Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja jälleenmyyntikelpoinen. Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote ei kokonsa tai painonsa takia edellytä erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakas huolehti itse palautuskustannuksista.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Erimielisyydet ja riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

YKSITYISYYDEN SUOJASI ON MEILLE TÄRKEÄ

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään mitä tietoja keräämme sinusta ja miksi, sekä miten niitä käytetään palveluissamme mahdollistamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tuottaminen.

HENKILÖTIETOJEN TIETOLÄHTEET JA KÄSITTELYN TARKOITUS

Majakivi Oy saa käsittelemänsä henkilötiedot pääsääntöisesti henkilöltä itseltään verkkokauppa-asioinnin tai viestin lähettämisen yhteydessä, johon kuuluu tavaran toimitukseen tarvittavat osoitetiedot sekä mukaan lukien IP-osoite ja pyydetty sivu.

Kunnioitamme yksityisyyden suojaa ja noudatamme meihin sovellettavia lakeja emmekä käsittele asiakkaidemme tai heidän asiakkaidensa henkilötietoja ilman tietosuojalainsäädännön mukaista oikeusperustetta. Käsittelemme vain niitä henkilötietoja, joita tarvitsemme asiakkaan palveluiden toimittamiseksi.

Suostumuksen näihin annat käyttämällä tätä sivustoa. 


1. Rekisterinpitäjä

Majakivi Oy, Jussilantie 4a, 41660 TOIVAKKA

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Mikko Leppänen, p 0403400224

3. Rekisterin nimi

Majakivi Oy:n asiakasrekisteri / Suomi.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Majakiven asiakasrekisteriä käytetään olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon,luotonvalvontaa, asiakasyhteydenpitoon, markkinointiin ja muuhun vastaavaan tarkoitukseen. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Majakivi Oy:n suoramarkkinointiin, jos asiakas on tämän erikseen hyväksynyt. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille henkilöille, yrityksille tai yhteisöille.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri koostuu useammasta pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä.


1. Tarjouspyynnöistä ja tilauksissa kerättävät tiedot

Tarjoukseen ja mahdolliseen tilauksen yhteydessä kerätään käsittelyssä ja toimittamisessa tarvittavat tiedot. Pakollisia asiakastietoja ovat sukunimi, etunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.

2. Majakiven uutiskirjeen tiedot.

Tilatessa uutiskirjettä pakollisena tietona on tilaajan sähköpostiosoite.

3. Luottokaupan ylläpitämiseen tarvittavat tiedot

Luotonvalvontaan ja luotto-oikeuden ylläpitoon vaadittavat tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin yhteys- ja muut asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

Asiakassuhde katsotaan alkaneeksi, kun asiakas joko:

1) kysyy tarjousta tuotesivulla tai ottamalla yhteyttä

2) tilaa uutiskirjeen tai

3) tilaa tuotteita

7. Rekisterin suojaaminen

Säilytämme asiakasrekisterin konekielistä aineistoa. Aineistoon pääsee käsiksi vain Majakivi Oy:n työntekijät. Nimetyllä  käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti varmuuskopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Lisäksi verkkosivusto asiakastietojen osalta on HTTPS-suojattu. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä kauppapaikkamme ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.

8. Tietojen luovutus ulkopuolisille

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

9. Tietojen luovutus ulkomaille

Emme luovuta tietoja ulkomaille. Tiedot säilytetään suomalaisessa ympäristössä.

10. Tietojen säilytysaika. 

Tietoja säilytetään niin pitkään kuin se asiakassuhteen hoitamiseen on tarpeen. Tietoja säilytetään maksimissaan vuosi, jossei tilauksen takuuaika tai muu vastaava edellytä tietojen pidempiaikaista säilytystä. 

Kuljetuspalvelu

Jos toimitamme tavarat rahtipalveluna asiakkaan nimeämään määräpaikkaan kuljetus ja vakuutus maksettuina, veloitamme tällöin erikseen rahdin.

Maksuehto

Tiliasiakkailla sopimuksen mukaan laskulla. Muuten maksuehtona on ennakkomaksu.

Vauriot ja toimitusaika

Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin varastotilanteen muuttuessa. Yleensä toimitusaika on 2-5 työpäivää. Kuljetusvaurioissa tee merkintä rahtikirjaan heti. Yli 3 pv vanhoja kuljetusvaurioita emme huomioi. Katoamiset ja muut poikkeamat tulee ilmoittaa heti, kuitenkin viimeistään 21 arkipäivän sisällä oletetusta lähetyksen lähtöpäivästä, muussa tapauksessa kustannukset jäävät tilaajalle. Muilta osin noudatamme Finlex Tiekuljetussopimuslakia. 

Palautukset

Emme ota vastaan tavarapalautuksia, joista ei ole etukäteen sovittu.

Muistutukset

Tavaran toimitusta, määrää tai laatua koskevat muistutukset on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, kuitenkin aina ennen kivien kiinnitystä.

Toimituserät

Toimituserässä hyväksytään 5% lajittelu/tuotevirhe. Toleranssit erillisten tuotetietojen mukaan. Luonnonkiville ominaiset paksuusvaihtelut, värivaihtelut, raidat, täplät, tms. eivät tee tuotteesta virheellistä. Kivilaadusta riippuen kiven väri saattaa muuttua ajan kuluessa. Liuskekivien osalta esitetyt olevat mitat ja määrät ovat viittellisiä.

Vahingonkorvaus

Asennettu tuote on hyväksytty tuote. Mahdollisissa virhetilanteissa toimitamme ensi sijassa virheellisen tavaran tilalle uuden virheettömän tavaran. Emme vastaa virheellisten toimitusten aiheuttamista välillisistä vahingoista eikä ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuvista viivästyksistä tai vahingoista. Majakivi Oy:n vastuu kaikissa tilanteissa rajoittuu enintään tavaran laskutusarvoon.

Omistuksenpidätys

Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu.

Yleiset ehdot 

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe tai mikäli tuotetta ei ole enää saatavilla.

Erimielisyydet

Erimielisyydet ja riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Muut ehdot

Muina ehtoina noudatetaan näiden toimitusehtojen lisäksi
RAKENNUSTUOTTEIDEN YLEISIÄ HANKINTA- JA TOIMITUSEHTOJA ( RYHT 2000 )

majakivi perttiVoimassa alkaen

Hinnastot

Sis. arvonlisäveron
Katalogi Päiväys
Sisustuskivet Hinnasto sisustuskivet 1.1.2020
Rakennuskivet Hinnasto rakennuskivet 1.2.2020
Pihakivet Hinnasto pihakivet 1.2.2020
Welhoelementit Hinnasto welho 1.1.2020
Graniitti- ja marmorilaatat Hinnasto laatat 1.1.2020
Stoneprotect Hinnasto nanostone 1.2.2020
DecoUNI   decouni  

Katso tästä toimitusehdot

Rahtihinnasto

Lähtöpaikka 41400 LIEVESTUORE

Hinnat sisältävät ALV 24% (päivitetty 1.1.2020)

  • Yli 1000 kg erissä erillisen tarjouksen mukaan
  • HIAB jakelu +110 €
Paino/Etäisyys km
0-150 km
151-360 km 361-499 km 500- km
Esimerkkialueita: Jyväskylä, Tampere, Mikkeli, Kuopio Tammisaari, Pääkapunkiseutu, Oulu, Joensuu, Vaasa, Turku Rovaniemi, Hanko Inari, Levi..
0-19 kg 24 € 27 € 32 € 35 €
20-199 kg 39 € 44 € 45 € 55 €
200-499 kg 50 € 55 € 59 € 76 €
500-999 kg 65 € 75 € 79 € 130 €

Suuremmat erät tarjouksen mukaan.

 

 

Lisää artikkeleita...

Tammikuu
2013
Marraskuu
2012

(*) pakollisia tietoja