fbpx
Sisustuskivet

Sisustuskivet

Suoja-aine Nanostone Rock

Nanostone Rock

Kyllästää luonnonkivien pinnan. Suunniteltu huokoisille materiaaleille suojaamaan kosteutta, vettä, tahroja vastaan. Lisää UV-vastustuskykyä ja helpottaa puhdistamista lumesta ja jäästä. Suositellaan käytettäväksi seiniin, lattioihin ja julkisivuihin. Suositellaan myös saumojen kyllästämiseen.

Soveltuminen: Tuote soveltuu luonnonkivien tehokkaaseen suojaamiseen lattioissa, julkisivuissa, seinissä ja aidoissa. Voidaan käyttää kalkkikiven, marmorin, graniitin, liuskekiven, kvartsiitin, basaltin ja porfyyriin suojaamiseen.

 • Hinta:
  • 1 litra 19,00 €/pll
  • 0.5 litra 14,00 €/pll
 • Koko: 1 litra
   Myyntierä: 1 pll / pll
  • Paino: 1 kg / pll
  Koko: 0.5 litra
   Myyntierä: 1 pll / pll
  • Paino: 1 kg / pll
 • Värisävy: vaalea
 • Kuvaus: suojausluokka1 karkeat kivet
EAN:

Käyttöohjeet:

Pinta, joka halutaan kyllästää, tulee olla puhdas ja kuiva. Tätä käyttötarkoitusta varten alue voidaan puhdistaa NANOSTONE ROCK CLEANER:lla. Käsittele pinta suihkuttamalla yksi kerros käsiteltävälle kivipinnalle. Kun pinta on käsitelty, anna sen kuivua. Pinta on kuiva n. 2 tunnin kuluttua ja käyttövalmis 24 tunnin kuluttua.

Älä käsittele kerralla useampaan kuin yhden kerran. Ei sovellu kiillotetulle kivelle.

Turvallisuus ja säilytys:

Pidä pullo tiukasti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Vältä toistuvaa ihokosketusta. Säilytyslämpötila 5-30 asteessa. Ei saa jäätyä.

Turvallisuusvaroitukset:

EN: H319: Ärsyttää silmiä. H315: Ärsyttää ihoa. P102: Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

P302 352: JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. P305 351 338: JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista tarvittaessa piilolinssit. Jatka huuhtomista

 


Lue lisää
Suoja-aine Nanostone NS90

Nanostone NS90

Tuote soveltuu luonnonkivien tehokkaaseen suojaamiseen lattiapinnoille, julkisivuille ja seinille. Voidaan käyttää kalkkikiven, marmorin, graniitin, liuskekiven, kvartsiitin, basaltin, porfyyrin suojaukseen. Suojaa vedeltä, luo päärynäpisara efektin kiven pinnalle veden siihen sataessa. Voidaan käyttää myös kivien kyllästämiseksi patiolla, vähentää sammaleen kasvun riskiä. Tuote ei muuta materiaalin luonnollista ulkonäköä.

 • Hinta:
  • 1 litra 35,00 €/pll
  • 0.5 l /pullo 28,00 €/pll
 • Koko: 1 litra
   Myyntierä: 1 pll / pll
  • Paino: 1 kg / pll
  Koko: 0.5 l /pullo
   Myyntierä: 1 pll / pll
  • Paino: 1 kg / pll
 • Värisävy: vaalea
 • Kuvaus: karkeat kivet
EAN:

0.5L pullo riittää noin 8-10m2 alueelle. Levitä vain yksi kerros! Materiaalin tulee olla puhdasta eikä siinä saa olla tahroja tai likaa. Tätä tarkoitusta varten voi käyttää NANOSTONE ROCK CLEANERIA. Puhtaalle ja kuivalle pinnalle levitetään vain yksi kerros tuotetta ruiskuttaen tasaisesti, jotta pinta läpäisee hyvin valmisteen. Huomautus - Lopullista valmistumista varten materiaali ei voi olla kosketuksissa nesteiden kanssa 5 tuntiin. Turvallisuus ja varastointi: Sovelletaan perusturvallisuussääntöjä. Pidä tuote tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ja eläinten ulottumattomissa. Vältä kosketusta ihon ja silmien kanssa. On suositeltavaa lukea tekninen tietolomake ennen käyttöä. Säilytä 5-30C-alueella, Varotoimet: H319: Aiheuttaa vakavaa silmä-ärsytystä, H315: Aiheuttaa ihoärsytystä, P102: Pidä poissa lasten ulottuvilta, P302 352: JOS IHOLLA: Pese runsaalla vedellä, P305 351 338: JOS SILMISSÄ: Huuhtele varovasti vedellä useita minuutteja. Poista tarvittaessa piilolinssit. Jatka huuhtelua.


Lue lisää
Suoja-aine Nanostone DH

Nanostone DH

Pohjusteaine kivisuojille. Estää rakenteellisen kosteuden nousun. Tuote suojaa materiaaleja veden ja nesteiden liialliselta imeytymiseltä, mikä luo erittäin kestävän pohjasuojan vettä vastaan. Höyryn läpäisevyys säilyy ainetta käytettäessä. Ei muodosta tahmeita kerroksia, kuten vahat silikonit. Antaa materiaalin "vapaasti hengittää" ja suojaa pienet halkeamat (enintään 0,3 mm) täysin. Tuotetta suositellaan pohjaksi ennen suojapinnoitteiden käyttöä.

 • Hinta: 21,00 €/pll
 • Koko: 500 ml
   Myyntierä: 1 pll / pll
  • Paino: 0,5 kg / pll
 • Värisävy: vaalea
 • Kuvaus:
EAN:

0.5L pullo riittää noin 10m2 alueelle Käyttöohje: Kyllästystä varten valmistetun materiaalin on oltava puhdasta ja kuivaa. Levitä materiaaliin oikea määrä valmistetta ruiskuttamalla (vain yksi kerros). Jos materiaali on imenyt tuotteen, anna sen kuivua. Ei saa käyttää kiillotettuun tai hiottuun materiaaliin. Varmista, että materiaali ei ole ollut kosketuksissa veteen vähintään 4 tuntiin. Työn alussa, yritä aina nähdä, onko vaikutus haluttu! Jos tuotetta käytetään pohjusteena kivensuojan kanssa, levitä ensin dh pohjuste ja märän pohjusteen päälle suoja-aine. Tuote on mukautettu mineraalimateriaalien tehokkaaseen suojaan lattioihin, julkisivuihin ja seiniin H319 – Aiheuttaa vakavaa silmä-ärsytystä H315 – Aiheuttaa ihoärsytystä P102 - Pidä poissa lasten ulottuvilta P302 P352 Ihokosketuksen yhteydessä: Pese runsaalla vedellä P305 P351 P338 Silmäkosketuksen yhteydessä: Huuhtele varovasti vedellä useita minuutteja. Poista piilolinssit, jos ne ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua .


Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, tuotetietojen esittämisessä ja liikenteen analysoinnissa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

OK