Kivituotteet

Verhoilu- ja liuskekivillä tyyliä

Liuskekivillä syntyy siisti vaikutelma.

Siisti pihapolku syntyy helpoiten, kun materiaali on valittu oikein. Pelkkä sora ei useinkaan riitä, sillä se ei pysy siistinä, vaan vaatii säännöllistä huoltoa. Kalliosta louhittu liuskekivi on suosittu valinta pihakäytävän materiaaliksi. Kata kotipolkusi näppärästi vaikkapa kauniin harmailla liuskekivillä.

Kivi istuu pihaan kuin nenä päähän, ja sillä saat nopeasti luonnollisen vaikutelman uuteenkin pihaan. Jos uusi koti on vasta valmistunut, ja piha kaipaa sisustusta, kannattaa piha suunnitella pitkällä aikajänteellä toimivaksi. Yhtä lailla saat liuskekivestä helpon ratkaisun vanhaan mökkipihaan, jos polku on alun perin jäänyt tekemättä. Liuskekiviä käytetään tyypillisesti juuri polkujen ja erilaisten kulkuväylien kattamiseen. Tätä maaperästä louhittua materiaalia voi kuitenkin myös hyödyntää vaikkapa pihagrillin pinnoittamisessa. Liuskekivi on helppo ratkaisu ja kestävä silloin, kun kaivataan tasaista ja siistiä pintaa. Kuinka monesta muusta materiaalista saa tuotteen sisustukseen, pihalaittoon tai muuraukseen ja joka kestää samanlaisena vuosikymmeniä käytöstä välittämättä.

Verhoilukivistä yksilöllistä ilmettä

verhoilukivi
Verhoilukivillä saat elegantin seinän olohuoneeseen, keittiöön, yms..

Näyttävistä verhoilukivistä saa helposti viehättäviä yksityiskohtia kotiisi. Sisustusintoiset rakentavat kivistä taideteoksia esimerkiksi seinän tai vaikkapa kiukaantaus koristukseksi. Luonnon omat sisustuskivet antavat ilmettä, josta on helppo saada olohuoneeseen persoonallinen kokonaisuus. Oiva vaihtoehto pihagrillin tai -kaluston kunnostamiseen on tehdä tiilipinnoitus sisustuskivistä.  Kiviä on useita eri laatuja ja värejä, joten pinnasta saa helposti oman näköisen kokonaisuuden.

Graniitit ja marmorit ovat monikäyttöisiä

Tiesitkö, että Etelä-Euroopassa graniitti ja marmori ovat yleisiä lattiamateriaaleja sekä sisällä että ulkona? Yhä useampi ottaa oppia etelästä, sillä myös Suomessa graniitti- ja marmorilaatat ovat tyylitietoisen rakentajan valinta.  Kivi tuntuu ihanan sileältä paljain jaloin, ja säilyy hyvännäköisenä vuosikymmenestä toiseen. Kiven upeat värit ja kuviot pääsevät oikeuksiinsa laajoilla alustoilla. Sen pinnalla näkyy luonnon oma kätten työ.

Kuvioiden syntymiseen on kulunut miljoonia vuosia, joten tällä materiaalilla saat historian osaksi pihasi sisustusta näyttävästi. Vaikka olemme tottuneet näkemään graniittia ja marmoria pääasiassa sisätiloissa, ne ovat käyttökelposiia myös ulkona. Jos suunnittelet pihallesi esimerkiksi kiinteää kalustusta, granittia voi helposti käyttää myös ulkokeittiön pöydän pintamateriaalina. 

Graniitilla noppa- ja reunakivillä saa helposti tehostesävyjä pihan verhoiluun. Esimerkiksi vaalean talon edustalle sopii erinomaisesti tummasävyinen patio, joten tummanharmaa graniitti toimii hienosti kokonaisuuden tukena. Leikittele eri väreillä ja ratkaisuilla ja rakenna kivillä mieleisesi kokonaisuus.

- Kaiken maailman kiviä -

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, tuotetietojen esittämisessä ja liikenteen analysoinnissa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

OK