Huiput tuotemerkit verhoilu- ja liuskekiville

Kivet taipuvat moneksi

Kivillä saat helposti persoonallista ja näyttävää ilmettä kotipuutarhasta huoneen sisustukseen. Valikoimassa on sekä graniittia, marmoria ja liuskekivä, joilla saa helposti tasaisen pinnan ja värin vaikkapa näyttävän sisääntulon edustaksi. Luonnonkivistä puolestaan valmistuu vaikka ilmeikäs aita pihan ja kadun rajalle.

Luonnonkivistä löytyy runsaasti eri kokoja ja muotoja, ja siksi ne ovat erittäin monipuolisia pihan sisustajia. Jos esimerkiksi kukkapenkkisi kaipaa siistimistä, saat helpon ratkaisun liimattavista tai upotettavista graniittireunakivistä. Jos taas vesi seisoo pihalla sateen jälkeen, ja maaperä muuttuu helposti mudaksi, laita vaikka graniittiset vesikourut. Liuskekivistä voi helposti rakennella niin käytäviä, polkuja, katteita kuin vaikkapa parkkipaikalle tukevan perustan. Voit vaikuttaa pihasi maisemointiin rakentamalla vaikkapa omat betoniset tai luonnonkiviportaat.

Tällä tavalla pihasi saa persoonallista ilmettä, ja rinnetontillakin on turvallista kulkea. Portaat kruunaa luonnonkivistä rakennettu aita, joka pitää portaat siistinä ja rikkakasvit kurissa. Isot yksittäiset luonnonkivet koristavat kukkapenkkiä, niistä saa helposti sisustuksellisia elementtejä pihalle.  Parasta luonnonkivissä on se, että ne ovat ehdottomasti ainutlaatuisia. Ne myös kestävät tuulet ja sateet. Nämä näyttävät koristeet ovat taatusti ikuisia.

Tähän olemme keränneet parhaat tuotemerkit luonnonkivistä. Tutustu! 

(*) pakollisia tietoja